news.team

Τους ξέρει όλη η υφήλιος τους Coldplay, αλλά τώρα, στα ξαφνικά, αποφάσισαν να ηχογραφήσουν ένα καινούριο τραγούδι μετονομαζόμενοι σε ...Los Uninades!

Και τι τραγούδι, μάλιστα, αφού για το "E-Lo" κάνουν μια ηχηρή συνεργασία με τον Pharrell Williams -συμμετέχει επίσης ο Jozzy -όπως μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω

Στο όλο κόλπο συμμετείχε εντωμεταξύ ενεργά και η εταιρία των Coldplay, η Parlophone, η οποία είχε τουιτάρει στις αρχές της εβδομάδας ότι έκανε μια νέα μεταγραφή. Μόνο που η φωτογραφία έδειχνε σκιές, τις οποίες οι fans των Coldplay δεν άργησαν να ταυτίσουν με τις γνώριμες φιγούρες της αγαπημένης τους μπάντας.

To "Ε-Lo" δεν προλογίζει ωστόσο κάτι νέο εκ μέρους των Coldplay, οι οποίοι έχουν να φανούν από το περσινό ΕΡ Kaleidoscope (Η.Π.Α. #15, Αυστραλία #56, Γαλλία #2, Καναδάς #10, Γερμανία #9, Ιαπωνία #1). Σύμφωνα πάντως με τον στενό τους φίλο Mat Whitecross, είναι απασχολημένοι αυτήν την περίοδο με νέες ηχογραφήσεις.

Πρόκειται αντιθέτως για τη συμμετοχή τους σε ένα νέο συλλογικό ΕΡ φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ονόματι Global Citizen EP 1, που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου. Όλα τα κέρδη θα δοθούν στην καμπάνια του οργανισμού Global Citizen για την εξάλειψη της φτώχιας και για ίσα δικαιώματα ως προς τα φύλα, την εκπαίδευση και την πρόσβαση στο νερό.

{youtube}Yn2HovoAj1U{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured