news.team

Παρά το αγκάλιασμά του από τη διεθνή indie κοινότητα, ο Perfume Genius δεν έχει καταφέρει ακόμα να περάσει σε ευρύτερα ακροατήρια: οι ελπίδες που καλλιέργησε το Too Bright πίσω στο 2014, μπάζοντάς τον στο top-100 της πατρίδας Αμερικής (#83), καταβαραθρώθηκαν με το No Shape του 2017 (Η.Π.Α. #185, Βρετανία #96), παρά τη κριτική αποδοχή που βρήκε το άλμπουμ (δείτε τι έγραψε σε μας ο Ανδρέας Κύρκος, εδώ).

Ο 36χρονος (ελληνικής καταγωγής) Mike Hadreas συνεχίζει ωστόσο τη διαδρομή του και τώρα δίνει στη δημοσιότητα μια διασκευή στο "Not For Me" του Bobby Darin: μπορείτε να την ακούσετε μέσω Spotify, πατώντας εδώ.

Ο Perfume Genius σκεφτόταν αυτή τη διασκευή ήδη από το 2017, όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στο Pitchfork: «νιώθω ότι μπορώ να το τραγουδήσω», είχε πει χαρακτηριστικά στη Jillian Mapes, «μου μεταδίδει ένα αίσθημα σαν να έχεις πάει στην εκκλησία και να βλέπεις ότι τίποτα από όσα κάνουν εκεί δεν σε αφορά».

Δεν είναι σαφές αν σκοπεύει να συμπεριλάβει τη διασκευή αυτή σε κάποια μελλοντική κυκλοφορία, ωστόσο. Για την ώρα μάλλον πρέπει να τη λογίζουμε ως μεμονωμένη κατάθεση.

Για τον Bobby Darin, το "Not For Me" ήταν b-side στο "18 Yellow Roses" του 1963, που τον έστειλε στο #10 των Ηνωμένων Πολιτειών και στο #37 της Βρετανίας.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured