news.team

Στα 69 του, πλέον, ο Σκωτσέζος Mark Knopfler είναι ένας από τους πιο αγαπητούς rock μουσικούς της Βρετανίας, έχοντας πίσω του μια μακρά καριέρα, τόσο ως βασικός τραγουδιστής, κιθαρίστας και συνιδρυτής των περίφημων Dire Straits, όσο και ως σόλο καλλιτέχνης.

Η προσωπική καριέρα του Knopfler άρχισε ύστερα από την ήσυχη διάλυση των Dire Straits το 1995 και ως σήμερα δεν έχει χάσει ποτέ το βρετανικό top-10 στους 8 επίσημους στούντιο δίσκους που μέτραγε μέχρι φέτος.

Το ίδιο αναμένουν πολλοί να συμβεί αυτήν την εβδομάδα και με το καινούριο του άλμπουμ Down Τhe Road Wherever, το οποίο κυκλοφόρησε την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου: στον σύνδεσμο παρακάτω, μπορείτε να πάρετε μια γεύση ακούγοντας το "Good Οn You Son" και βλέποντας το επίσημο βιντεοκλίπ.

Για τους fans, υπάρχει και deluxe έκδοση του Down Τhe Road Wherever, με 2 bonus tracks ("Every Heart In The Room" και "Rear View Mirror"), 16σελιδο ένθετο, αλλά και ένα αποκλειστικό, συνοδευτικό ΕΡ σε 12ιντσο βινύλιο με 3 ακόμα εξτρά τραγούδια.

Στη δισκογραφία του Knopfler, το νέο άλμπουμ διαδέχεται το soundtrack για την ταινία Altamira του Hugh Hudson (2016), μια συνεργασία με την Evelyn Glennie.

{youtube}JIBCHh-fMUE{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured