news.team

Έχουμε βεβαίως καταλάβει με τα χρόνια ότι ο Richard D. James δεν είναι εύκολος άνθρωπος και ότι του αρέσει η μοναχικότητα και η απομόνωση -αν και κατάφερε ως τα 47 του να κάνει 2 γάμους και να αποκτήσει και 2 γιους.

Δεν περιμέναμε ωστόσο ότι ο άνθρωπος που σταδιοδρόμησε ως Aphex Twin με μερικά από τα πιο ευφάνταστα και πρωτοπόρα ηλεκτρονικά τα οποία έχουμε ακούσει, θα φοβόταν τα ...ιντερνετικά ραντεβού!

Μιλώντας όμως στο Crack, απάντησε με ειλικρίνεια ότι βρίσκει δύσκολα τα ρομάντσα των ψηφιακών μας καιρών, λέγοντας ότι δεν έχει δοκιμάσει ποτέ να βγει ραντεβού μέσω ίντερνετ, ούτε καν από περιέργεια.

«Νομίζω ότι θα φοβόμουν πολύ να το κάνω», είπε χαρακτηριστικά, «αν και καταλαβαίνω ότι εκεί βρίσκεται το όλο θέμα, να ξεπεράσεις τέτοιου είδους φόβους. Πιστεύω ότι ακόμα και να πάει χάλια ένα τέτοιο ραντεβού, υπάρχει μια αίσθηση ικανοποίησης. Αλλά σε τέτοια θέματα πρέπει να μην το σκέφτεσαι πολύ και απλά να το κάνεις. Και αυτό ισχύει γενικότερα στη ζωή. Αν το σκέφτεσαι πάρα πολύ, στο τέλος ο εγκέφαλος θα σε πείσει να μην το αποτολμήσεις».

{youtube}UBS4Gi1y_nc{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured