news.team

Πολλούς και φανατικούς φίλους κέρδισαν οι Αμερικανοί Queensrÿche κατά τη δεκαετία του 1980, όταν και κυκλοφόρησαν το αναγνωρισμένο ως magnum opus τους Operation: Mindcrime (1988) -μία από τις πιο σημαντικές metal δουλειές εκείνης της δεκαετίας. Τους φίλους δε αυτούς τους αύξησαν στη συνέχεια, τόσο με το εμπορικά επιτυχημένο Empire του 1990 (Η.Π.Α. #7, Βρετανία #13), όσο και με τις progressive ανησυχίες του Promised Land (1994), που κέρδισε για εκείνους κοινό ακόμα και έξω από τα σύνορα του heavy metal.

Έκτοτε έχουν βέβαια περάσει κάμποσα χρόνια και η μπάντα έχει δει σημαντικές αλλαγές. Το περίφημο λαρύγγι του Geoff Tate, ας πούμε, δεν είναι πια μαζί τους -απολύθηκε το 2012, πράγμα που πυροδότησε μια δικαστική διαμάχη και την ύπαρξη δύο διαφορετικών συγκροτημάτων με το όνομα Queensrÿche το διάστημα 2012/2014, προς μεγάλη απογοήτευση του κοινού. Το θέμα τελικά λύθηκε, ο Tate συνεχίζει μόνος του (έρχεται μάλιστα τον Φεβρουάριο του 2019 σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα για να παίξει ολόκληρο το Operation: Mindcrime), με τον Todd La Torre των Crimson Glory να παίρνει τη θέση του στην ορίτζιναλ μπάντα.

To γκρουπ έχει να φανεί από το Condition Hüman του 2015 (Η.Π.Α. #27, Βρετανία #77, Γαλλία #165), αλλά τώρα επιστρέφει με το ολοκαίνουριο τραγούδι "Man The Machine", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Man The Machine" προλογίζει το νέο άλμπουμ The Verdict, που αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Century Media στις 1 Μαρτίου 2019.

«Είναι απλά μια μικρή γεύση από ό,τι σας περιμένει», δήλωσε ενδεικτικά ο La Torre.

{youtube}lcDYVKfjg7Q{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured