Από το 2001 ως τις μέρες μας, οι Deerhunter του Brian Cox λογίζονται στις συνεπείς indie δυνάμεις του 21ου αιώνα. Με το Halcyon Days του 2010, μάλιστα, έκαναν και το μεγάλο βήμα εξόδου από το underground: σκαρφάλωσαν στο #37 των εθνικών charts στις Η.Π.Α., ενώ έγιναν ορατοί πρώτη φορά και στη Βρετανία, έστω κι αν δεν ξεπέρασαν το #79 στους καταλόγους επιτυχιών.

Το γκρουπ έχει να φανεί περίπου 3 χρόνια, από το άλμπουμ του 2015 Fading Frontier (δείτε τι είχε γράψει τότε σε μας γι' αυτό ο Άγγελος Κλειτσίκας, εδώ), δουλειά που είδε τη δημοτικότητά τους να υποχωρεί στην πατρίδα Αμερική (#72), μα να αυξάνεται στη Βρετανία (#53).

Τώρα, όμως, οι Deerhunter επιστρέφουν με το ολοκαίνουριο τραγούδι "Death Ιn Midsummer", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στο τέλος της είδησης, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό η Marisa Gesualdi.

Το "Death Ιn Midsummer" προλογίζει το νέο άλμπουμ Why Hasn’t Everything Already Disappeared?, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιανουαρίου 2019 από την 4AD.

{youtube}zG2TgCuMcjM{/youtube} 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured