Μπορεί μία από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της σαιζόν να είναι το remake στο horror classic Suspiria, αλλά για τους μουσικόφιλους το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο Bohemian Rhapsody: μια ταινία-ωδή στους Queen και στον Freddie Mercury ειδικότερα, την οποία οι fans περίμεναν πώς και πώς.

Το Bohemian Rhapsody συζητιέται ήδη από το πρώτο trailer, καθώς αρκετοί εκφράσαν δισταγμό για το αν ο Ράμι Μάλεκ θα κατάφερνε να αποτυπώσει την εκρηκτική προσωπικότητα του Freddie Mercury σε όλο της το φάσμα.

Στην επίσημη ωστόσο πρεμιέρα που πραγματοποίησαν στη χώρα μας την περασμένη Δευτέρα η Odeon και η 20th Century Fox, το κοινό χειροκρότησε θερμά, με πολλά γνωστά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο να θεωρούν ότι ο Μάλεκ έδωσε την καλύτερη, μέχρι στιγμής, ερμηνεία της καριέρας του. Το παρών στην αίθουσα Sphera των Village Cinemas έδωσαν μεταξύ άλλων οι Snik, Μαρίνα Βερνίκου (με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη), Γιάννης Καγιούλης, Γιώργος Παπακώστας, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Κατρίνα Τσάνταλη και Γιώργος Μεσσάλας.

Από χθες Πέμπτη 1η Νοεμβρίου, το Bohemian Rhapsody προβάλλεται και στα ελληνικά σινεμά, σε διανομή της Odeon.

{youtube}5Een0aZc89Y{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured