Καταδικασμένοι να μείνουν αέναα αμφιλεγόμενοι μοιάζουν οι Manowar, οι οποίοι διχάζουν σταθερά το μεταλλικό κοινό ήδη από τα πρώτα τους χρόνια (ή τα πρώτα τους καμώματα, αναλόγως ποιον θα ρωτήσετε), μα εξίσου σταθερά διχάζουν και τους οπαδούς τους, όσους τους έχουν ακολουθήσει πιστά από τις επικές, underground ημέρες του Battle Hymns (1982), ως τα εμπορικά επιχυμένα άλμπουμ των ύστερων χρόνων: κάποιοι, ας πούμε, δεν τους συγχώρεσαν ποτέ για το ρήγμα που απομάκρυνε τον αρχικό κιθαρίστα Ross "The Boss" Friedman (1989).

Παρά ταύτα, το αμερικάνικο γκρουπ παραμένει σημείο αναφοράς, πόσο μάλλον τώρα, που βρίσκεται εν μέσω μιας αποχαιρετιστήριας περιοδείας, αλλά και σε ηχογραφήσεις για ένα καινούριο στούντιο άλμπουμ, σχεδόν 6 χρόνια μετά το The Lord Of Steel του 2012 (Γερμανία #19).

Η είδηση ωστόσο ότι η αμερικανική αστυνομία συνέλαβε τον επί 24 χρόνια κιθαρίστα τους Karl Logan για κατοχή παιδικής πορνογραφίας, δημιούργησε νέο κύμα απογοήτευσης, το οποίο στράφηκε μάλιστα και εναντίον της μπάντας. Κι αυτό γιατί ο 53χρονος Logan έχει συλληφθεί από τις 9 Αυγούστου, χωρίς να έχει γίνει καμία ανακοίνωση εκ μέρους των Manowar, αφήνοντάς τους έτσι έκθετους σε υποψίες ότι πήγαν να κουκουλώσουν το περιστατικό μέχρι να υπάρξουν νομικά νεότερα.

Στον απόηχο της δυσαρέσκειας, έβγαλαν τελικά επίσημη ανακοίνωση με την οποία θέτουν τον Logan εκτός Manowar μέχρις ότου ξεκαθαριστεί η κατάσταση, ενημερώνοντας παράλληλα τους fans ότι και οι ηχογραφήσεις, αλλά και η περιοδεία (που ξαναξεκινά τον Φεβρουάριο 2019) θα συνεχίσουν κανονικά. Παραμένει άγνωστο ποιος θα πάρει τη θέση του Logan, πάντως ο προκάτοχός του David Shankle -ο αντικαταστάτης του Ross The Boss, δηλαδή- ήδη δήλωσε το ενδιαφέρον του να επανέλθει.

Όσον αφορά τον Logan, τώρα, η αστυνομία της Βόρειας Καρολίνα έκανε λόγο για υλικό με «οπτική αναπαράσταση ανηλίκου που εμπλέκεται σε σεξουαλική δραστηριότητα» και διευκρίνισε ότι ο Logan είναι προσωρινά ελεύθερος με εγγύηση 35.000 δολαρίων, έως ότου κληθεί να δικαστεί. Από τη δική του πλευρά, τηρείται πλήρης σιγή: κανείς δεν ξέρει αν σκοπεύει να δηλώσει ένοχος ή αν θα ισχυριστεί ότι είναι αθώος, παλεύοντας να το αποδείξει.

{youtube}cz_HCD7DTBE{/youtube} 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured