Πάνε σχεδόν 3 χρόνια απ' όταν οι Tame Impala του Kevin Parker στρογγυλοκάθισαν στο #1 της (πατρίδας) Αυστραλίας, στο #3 της Βρετανίας και στο #4 των Η.Π.Α. με το άλμπουμ Currents, το οποίο ίσως τους έβγαλε σε λίγο πιο mainstream νερά από εκείνα που αγαπά η indie κοινότητα (που τους ανέδειξε πίσω στο 2010), μα οπωσδήποτε επιβεβαίωσε όσους τους θεωρούν μία από τις ελπίδες της σύγχρονης pop/rock μουσικής.

Έκτοτε ο Parker παραμένει πολυπράγμων, αλλά οι Tame Impala δείχνουν να έχουν λίγο μπει στον πάγο. Τώρα, ωστόσο, επιστρέφουν με δύο καινούρια τραγούδια, αμφότερα σε συνεργασία με τον Theophilus London. Πρόκειται για το "Whiplash" και για μια διασκευή στο "Only You" του Steve Monite: μπορείτε να τα ακούσετε διαδοχικά στους παρακάτω συνδέσμους.

{youtube}Vun39pPOliw{/youtube}

Το "Whiplash" είναι γνωστό στους fans του London ήδη από το 2016, ως ένα τραγούδι σε παραγωγή του Parker που το έπαιζε συχνά στις συναυλίες του. Κατά πάσα πιθανότητα, προορίζεται για τον επερχόμενο δίσκο του BeBey, που καιρός είναι να βγει αφού ο Αμερικανός ράπερ έχει ουσιαστικά να φανεί από το Vibes του 2014.

Μάλλον ως τμήμα του BeBey θα πρέπει να θεωρήσουμε και τη διασκευή στο "Only You", το οποίο πίσω στο 1984 χάρισε ένα κάποιο διεθνές όνομα στον Νιγηριανό funk δημιουργό Steve Monite. Ωστόσο αυτή η νεότερη γενιά το έμαθε από μια live διασκευή που έκανε το 2017 ο Frank Ocean, στην εμφάνισή του στο FYF Fest.

{youtube}Hz4MlRsaOuU{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured