Παρότι φέτος τον Ιούνιο ο Trent Reznor έβγαλε το 9ο του άλμπουμ με τους Nine Inch Nails, το Bad Witch (Η.Π.Α. #12, Βρετανία #12, Αυστραλία #9, Γαλλία #37, Καναδάς #15, Γερμανία #28, Ιαπωνία #43, Ελλάδα #68), συνεχίζει ακάθεκτος τη συνεργασία του με τον Atticus Ross για τον κινηματογράφο, που πριν 8 χρόνια απέφερε ένα κοινό Όσκαρ για το soundtrack της ταινίας The Social Network.

Πατώντας λοιπόν εδώ, μπορείτε να ακούσετε μέσω Spotify το soundtrack που έφτιαξαν για την ταινία του Jonah Hill Mid90s. Σε αυτό συνεισέφεραν 4 συνολικά συνθέσεις -το υπόλοιπο score απαρτίζεται από ήδη γνωστά κομμάτια διαφόρων καλλιτεχνών.

To Mid90s είναι η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του Αμερικανού ηθοποιού Jonah Hill, που έγινε γνωστός ευρύτερα το 2013, όταν προτάθηκε για Όσκαρ Β΄Ανδρικού Ρόλου για το πορτραίτο του Donnie Azoff στην ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε The Wolf of Wall Street.

Tο φιλμ περιστρέφεται γύρω από έναν 13χρονο, ο οποίος βρίσκει καταφύγιο από τη χαοτική ζωή στο σπίτι του σε ένα μαγαζί με σκέιτμπορντ, στο Λος Άντζελες της δεκαετίας του 1990.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured