Ο Tom Krell από το Boulder του Κολοράντο κέρδισε κάμποση φήμη στο εναλλακτικό στερέωμα ως How To Dress Well, ήδη από το διάστημα 2012-2014, όταν αρκετοί πρόσεξαν το φαλσέτο του και τα ευφυή του στιλιστικά ανακατέματα σε δουλειές σαν το Total Loss του 2012 ή το What Is This Heart? του 2014 (Βρετανία #182).

Έχοντας να φανεί περίπου 2 χρόνια, από το Care του 2016 (Γαλλία #192), επέστρεψε πριν λίγες μέρες με το άλμπουμ The Anteroom. Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo, γυρίστηκε ένα επίσημο βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Body Fat", το οποίο μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το κλιπ σκηνοθέτησε ο ίδιος ο Krell, μαζί με τον Justin Daashuur Hopkins, ενώ τα 3D και animation στοιχεία φτιάχτηκαν από τον Aron Johnson.

«Το τραγούδι αυτό μιλάει για το πώς ένα τραύμα μπορεί να μεταφερθεί από γενιά σε γενιά», δήλωσε ο How To Dress Well, «για το πώς η οργή επιμένει στη σάρκα ήδη προτού υπάρξεις ως άτομο. Γι' αυτό είναι πονεμένη υπόθεση η ζωή, γι' αυτό είναι τόσο δύσκολη η αγάπη».

Εντωμεταξύ, η περιοδεία για το Anteroom φέρνει τον How To Dress Well για πρώτη φορά στην Ελλάδα: θα εμφανιστεί Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στη Death Disco.

{youtube}ErQpWVe38LY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured