news.team

Θριαμβευτική επιστροφή πραγματοποίησαν μέσα στο 2017 οι LCD Soundsystem με το American Dream, το οποίο πήγε καρφί στο νούμερο 1 των Η.Π.Α. (και στο #3 της Βρετανίας), ενώ βρέθηκε ψηλά και σε πολλές λίστες με «τα καλύτερα» της χρονιάς, κερδίζοντας μάλιστα πρωτιά και στις δικές μας διεθνείς προτάσεις (δείτε εδώ).

Παρά ταύτα, ο James Murphy μόνο στα αυγά του δεν κάθεται. Πρώτα-πρώτα, μπήκε στη διαδικασία να ηχογραφήσει μια διασκευή στο "I Want Your Love", λαμπερό disco χιτάκι για τους Chic πίσω στα 1979 (Η.Π.Α. #7, Βρετανία #4), το οποίο και ανακάτεψε με το "Home", κομμάτι των LCD Soundsystem από το This Is Happening του 2010. Η διασκευή έγινε αποκλειστικά για τα Spotify sessions και μπορείτε να την ακούσετε εδώ, μαζί με μια live in studio εκτέλεση στο "Tonite", που λειτουργεί ως άτυπο b-side.

Παράλληλα, τονώθηκε και το promo για το American Dream με ένα εντυπωσιακό νέο βιντεοκλίπ, αυτήν τη φορά για το τραγούδι "Oh Baby": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το κλιπ γύρισε ο Rian Johnson, ο σκηνοθέτης δηλαδή της τελευταίας ταινίας του Πολέμου των Άστρων The Last Jedi και έχει ως πρωταγωνιστές τη Sissy Spacek και τον David Strathairn, οι οποίοι παίζουν ένα ζευγάρι επιστημόνων που προσπαθούν να εφεύρουν μια μηχανή τηλεμεταφοράς.

«Στόχος ήταν να φτιάξουμε κάτι που θα λειτουργούσε ως βιντεοκλίπ για το συγκεκριμένο τραγούδι», δήλωσε ο Murphy, «αλλά θα λειτουργούσε και με αντίστροφη λογική, με το "Oh Baby" να αποτελεί δηλαδή ιδανικό soundtrack για το συγκεκριμένο φιλμάκι».

{youtube}5gIhrPGyu6U{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured