Μπάντα-σταθμός για την ανάδειξη της extreme metal σκηνής της Πολωνίας, οι Behemoth έχουν ιστορία που πηγαίνει πίσω στο 1991, αν και πρωτοέκαναν αίσθηση στις αρχές του νέου αιώνα, όταν το 5ο τους άλμπουμ Thelema 6 βρέθηκε στο #31 των πολωνικών charts, κάνοντας το όνομά τους γνωστό στο ευρωπαϊκό underground.

Έκτοτε το κοινό έχει αυγατίσει τόσο, ώστε ένα άλμπουμ σαν το The Satanist του 2014 (δείτε τι είχε γράψει σε μας γι' αυτό ο Στυλιανός Τζιρίτας, εδώ) να μπορεί να φιγουράρει στο #1 της Πολωνίας, αλλά και στο #34 των Η.Π.Α., στο #57 της Βρετανίας, στο #52 της Γαλλίας, στο #78 της Αυστραλίας, στο #46 του Καναδά, στο #11 της Γερμανίας και στο #86 της Ιαπωνίας.

Σχεδόν 4 χρόνια από τότε, ήρθε η ώρα της συνέχειας. Και ως promo γι' αυτήν, οι Behemoth έχουν δώσει στη δημοσιότητα επίσημα βιντεοκλίπ για 3 ολοκαίνουρια τραγούδια τιτλοφορούμενα "God = Dog", "Wolves Ov Siberia" και "Bartzabel", τα οποία μπορείτε να δείτε διαδοχικά στους παρακάτω συνδέσμους. Σημειωτέον, ότι έχουν κριθεί ακατάλληλα για ανηλίκους από την YouTube κοινότητα.

{youtube}iI2y_mi7jDI{/youtube}

Και τα 3 κομμάτια προλογίζουν το νέο άλμπουμ I Love You At Your Darkest, το οποίο κυκλοφορεί την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου από τη Nuclear Blast (Ευρώπη) και τη Metal Blade (βόρεια Αμερική).

{youtube}g7yxjTcM7Bs{/youtube}

Το γκρουπ ανακοίνωσε ότι θα το υποστηρίξει με περιοδεία και, καθώς είναι ιδιαίτερα αγαπητό και στη χώρα μας (δείτε τι είχε γράψει για τον τελευταίο τους ερχομό το 2015 ο Γιάννης Καγκελάρης, εδώ), αναμέναμε να ανακοινωθεί και ελληνική ημερομηνία. Ωστόσο, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο στο σχετικό πρόγραμμα της επίσημης σελίδας τους.

{youtube}Dhfy9TPga-c{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured