Λίγοι από το indie στερέωμα συζητήθηκαν τόσο κατά την τρέχουσα δεκαετία όσο ο Sufjan Stevens. Και λίγοι βέβαια παρέδωσαν και υλικό με πραγματικό (εκτός hype, δηλαδή) βεληνεκές, όπως έπραξε εκείνος με δίσκους σαν το Carrie & Lowell του 2015 (Η.Π.Α. #10, Βρετανία #6, Αυστραλία #11, Γαλλία #50, Γερμανία #51) ή με τραγούδια σαν το "Mystery Of Love" (Γαλλία #44) από το soundtrack της ταινίας Call My By Your Name (2017), που τον οδήγησε ακόμα και σε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Ο 43χρονος τραγουδοποιός έχει να φανεί από τον περσινό Δεκέμβριο, όταν παρέδωσε το single "Tonya Harding", χωρίς όμως να διασαφηνίσει αν αποτελεί μεμονωμένη κυκλοφορία ή προάγγελο για κάτι ολοκληρωμένο που ετοιμάζει.

Τώρα επιστρέφει ξανά, με ένα καινούριο τραγούδι ονόματι "TOOGOODTOBETRUE", στο οποίο βρίσκεται να συνεργάζεται με τον συμπατριώτη του Gallant και τη Rebecca Sugar, δημιουργό της καρτούν τηλεοπτικής σειράς Steven Universe: μπορείτε να το ακούσετε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Το "TOOGOODTOBETRUE" δεν προλογίζει πάντως κάτι νέο εκ μέρους Stevens, αλλά τον καινούριο δίσκο του Gallant This Song Does Not Fit, ο οποίος αναμένεται να βγει μέσα στο 2018.

{youtube}p_hIJ1bBtfc{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured