Κάπου μεταξύ κωμικής performance και ενός αμερικάνικου rock με hard & heavy αγάπες, το συγκρότημα που έφτιαξαν πίσω στα 1994 ο Jack Black με τον Kyle Grass βρήκε φανατικούς θαυμαστές, ικανούς να το στηρίξουν στη σποραδική παρουσία του στη δισκογραφία.

Ο λόγος βέβαια για τους Tenacious D, οι οποίοι έχουν να φανούν περίπου 6 χρόνια, από το Rize Of The Fenix του 2012 (Η.Π.Α. #4, Βρετανία #2, Αυστραλία #6, Καναδάς #7, Γερμανία #5), δουλειά ωστόσο που έλαβε ορισμένες δηλητηριώδεις κριτικές -κάνοντας λ.χ. κλικ εδώ, μπορείτε να θυμηθείτε το 3 που έβαλε σε μας ο Άγγελος Γεωργιόπουλος.

Τώρα, οι Tenacious D επιστρέφουν με δύο ολοκαίνουρια κομμάτια, το "Post Apocalypto Theme" και το "Hope", τα οποία μπορείτε να ακούσετε διαδοχικά στους παρακάτω συνδέσμους.

{youtube}PtAFDlJYH3s{/youtube}

Και τα 2 κομμάτια προέρχονται από τη νέα καρτούν μίνι σειρά του διδύμου Post Apocalypto, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 6 μέρη. Οι Tenacious D έχουν γράψει ασφαλώς και το soundtrack, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου από την Columbia ως το νέο τους άλμπουμ.

{youtube}SO-sSAghmzs{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured