news.team

φωτογραφία: Alix Spence

Οι Son Lux ξεκίνησαν το 2008 σαν προσωπικό όχημα εξερεύνησης του Ryan Lott, ενός μουσικού και συνθέτη από το Ντένβερ του Κολοράντο -πλέον όμως έχουν εξελιχθεί σε τρίο, ύστερα από την προσχώρηση των Rafiq Bhatia & Ian Chang το 2015.

Το γκρουπ κέρδισε ιδιαίτερη προσοχή στις αρχές της τρέχουσας δεκαετίας, όταν ο εναλλακτικός Τύπος επαίνεσε το άλμπουμ Lanterns (2013). Έκτοτε η πορεία είναι ανοδική, παρότι μέχρι στιγμής παραμένουν εντελώς underground από την άποψη των πωλήσεων. Τους είδαμε μάλιστα και επί τω έργω το 2014, στο τότε Winter Plisskën Festival: θυμηθείτε με ένα κλικ εδώ τι είχε γράψει σε μας ο Χάρης Συμβουλίδης.

Το γκρουπ επέστρεψε φέτος τον Φεβρουάριο με το 5ο στούντιο άλμπουμ του Brighter Wounds, το οποίο τους έδειξε να έχουν αποκτήσει ένα μικρό γκελ στην κεντρική Ευρώπη (Ελβετία #78) και σε λίγες μέρες τους αναμένουμε ξανά στην Αθήνα: Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου παίζουν live στο Six d.o.g.s.

Παρά ταύτα, μόνο στα αυγά τους δεν κάθονται, αφού ετοιμάζονται να βγάλουν κι άλλο καινούριο υλικό. Ως προπομπό λοιπόν αυτού, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο τραγούδι ονόματι "Delivery": μπορείτε να το ακούσετε στον  σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Delivery" προλογίζει το ΕΡ Yesterday's Wake, το οποίο κυκλοφορεί αύριο Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου από τη City Slang.

{youtube}juYPheHm80Y{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured