Λοιπόν, έχουμε και λέμε: τον Ιανουάριο, ο Ty Segall έβγαλε το Freedom's Goblin (Η.Π.Α. #117, Βρετανία #73). Τον Ιούλιο, έβγαλε τον δίσκο Joy, συνεργαζόμενος με τον White Fence. Στις 28 Σεπτεμβρίου, έρχεται το 2ο άλμπουμ του με το συγκρότημα GØGGS. Και τώρα, επιστρέφει με ολοκαίνουριο τραγούδι!

Ο 30χρονος μουσικός από το Laguna Beach της Καλιφόρνια, τον οποίον φέτος είδαμε και στη χώρα μας (δείτε τι έγραψε για τη συναυλία ο Άγγελος Κλειτσίκας με ένα κλικ εδώ) κάθε άλλο παρά στα αυγά του κάθεται. Ωστόσο, δεν είναι και λίγοι όσοι θεωρούν ότι όλη αυτή η παραγωγή κυμαίνεται τελικά σε μέτρια επίπεδα, διακρινόμενη από διαρκή αναμασήματα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Segall δίνει τώρα στη δημοσιότητα τη διασκευή του στο "I'm A Man" των Spencer Davis Group, blues rock επιτυχία του 1967, η οποία χάρισε στο βρετανικό γκρουπ ένα #9 στην πατρίδα κι ένα #10 στην Αμερική.

Το "I'm A Man" προλογίζει το νέο άλμπουμ Fudge Sandwich, το οποίο θα είναι γεμάτο διασκευές. Κυκλοφορεί στις 26 Οκτωβρίου από την In The Red.

{youtube}qW4JH1jq6jU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured