φωτογραφία: Titanic Sinclair

Λίγοι λευκοί είχαν τόση επίδραση στη μαύρη μουσική των καιρών μας όση ο 39χρονος σήμερα Thomas Pentz από το Tupelo του Μισισίπι, ο οποίος ως Diplo έχει βάλει το χεράκι του σε άπειρες παραγωγές για ονόματα του βεληνεκούς της Beyoncé, της M.I.A. και του Snoop Dogg, αλλά και για ποπ αστέρες σαν τη Madonna και τον Justin Bieber.

Το τέλος του φετινού καλοκαιριού τον βρίσκει και πάλι ιδιαίτερα δραστήριο και μάλιστα σε διπλό ταμπλό.

Στο βιντεοκλίπ που έφτιαξε ο David Helman για το "Sun In Our Eyes" (και μπορείτε να δείτε αμέσως παρακάτω), βλέπουμε τον Diplo να σαλπάρει παρέα με τη MØ προς ένα ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα, όσο η Δανέζα ερμηνεύτρια τραγουδά «I feel the sunlight on my head/the scent of summer in my bed».

{youtube}GbhCRL0vCj8{/youtube}

Το "Sun In Our Eyes" προέρχεται από το 2ο άλμπουμ της MØ Forever Neverland, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 19 Οκτωβρίου από την Columbia.

Παράλληλα, ο Diplo εμπλέκεται και στο νέο τραγούδι της Poppy "Time Is Up", το οποίο επίσης διαθέτει βιντεοκλίπ -και μάλιστα φουτουριστικό: μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Η Poppy ξεπήδησε από το YouTube και δεν είναι λίγοι όσοι τη θεωρούν μία από τις ποπ σταρ του μέλλοντος (άλλοι, πάλι, τα βρίσκουν υπερβολές αυτά). Ανάμεσα στους πρώτους είναι πάντως και ο Diplo, ο οποίος θα βγάλει το πρώτο της άλμπουμ Am I A Girl αργότερα μέσα στο 2018, στο δικό του label Mad Decent.

{youtube}gg2pS9KN28U{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured