Σε ένα ακόμα αμφιλεγόμενο στιγμιότυπo, live σε τηλεοπτικό πρόγραμμα παναμερικανικής εμβέλειας (στον Jerry Kimmel), ο Kanye West απέτυχε ξανά να πείσει για τη συνοχή της πολιτικής του σκέψης όσον αφορά την υποστήριξη που παρέχει στον πρόεδρο Donald Trump -ο οποίος τον ευχαρίστησε πάντως και δημόσια για τη στάση του.

Παρά ταύτα, είτε από τύχη, είτε από μανατζερίστικο υπολογισμό, την παράσταση έρχεται να κλέψει ένα ολοκαίνουριο τραγούδι ονόματι "XTCY", στο οποίο ο West μοιράζεται με τον κόσμο όλον τις «άρρωστες σκέψεις» του (όπως τις χαρακτηρίζει) για τις αδελφές της γυναίκας του, Kim Kardashian: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, δίνοντας βάση στον στίχο «you got a sister-in-law you would smash?/I got four of them».

Ο χαρισματικός ράπερ είναι γεμάτος εκπλήξεις φέτος, δυσάρεστες όσον αφορά τις δημόσιες τοποθετήσεις του (που ας μην κρυβόμαστε πίσω από την όποια δεοντολογία, είναι εξαιρετικά απογοητευτικές), μα ευχάριστες όσον αφορά το μουσικό μέτωπο. Υπέγραψε εξαιρετικές παραγωγές για τον Nas και τον Pusha-T, πήγε στο #1 της Αμερικής και στο #2 της Βρετανίας με το 8ο προσωπικό του άλμπουμ Ye (δείτε τι έγραψε σε μας γι' αυτό ο Άρης Καζακόπουλος, εδώ), ενώ πήρε καλές κριτικές και για τον συνεργατικό δίσκο Kids See Ghosts, όπου συνέπραξε με τον Kid Cudi (Η.Π.Α. #2, Βρετανία #7).

Το "XTCY", βέβαια, λανσάρεται ως φρέσκο κομμάτι, επί της ουσίας όμως προέρχεται από τα sessions που έδωσαν το Ye, όπως έγραψε και το ΝΜΕ.

{youtube}EWkNVymDhco{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured