Είναι πλέον βέβαιο, ότι ο Iggy Pop ετοιμάζει κάτι καινούριο σε συνεργασία με τους ηλεκτρονικούς θρύλους της γενιάς του Trainspotting, Underworld.

Αν δηλαδή το τραγούδι "Bells And Circles" είχε αφήσει το ενδεχόμενο ανοιχτό, το ολοκαίνουριο "I'll See Big" που δόθηκε στη δημοσιότητα αυτές τις μέρες, ξεκαθαρίζει τα πράγματα -μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

To "I'll See Big" αποτελεί προπομπό για ένα νέο ΕΡ με τίτλο Teatime Dub Encounters, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Ιουλίου.

Η ιστορία, καθώς φαίνεται, έχει ως εξής: ο Rick Smith με τον Iggy Pop συζήτησαν και βρήκαν καλή ιδέα να έφτιαχναν κάτι μαζί, ενόψει του πρόσφατου κινηματογραφικού sequel του Trainspotting -μιας και στο αρχικό soundtrack ήταν τα δικά τους τραγούδια που είχαν δώσει τον τόνο (το "Lust For Life", δηλαδή, και το "Born Slippy").

Έκατσαν λοιπόν και ηχογράφησαν κάμποσα κομμάτια, από τα οποία προκρίθηκαν 4. Εν τέλει όμως τους έμειναν, αφού η συνεργασία για το score του T2 Trainspotting δεν προχώρησε. Κι έτσι αποφάσισαν ότι αυτό θα είναι το επόμενο δισκογραφικό τους βήμα, 2 περίπου χρόνια μετά το Post Pop Depression: Live Αt Τhe Royal Albert Hall (για τον Iggy Pop) και το Barbara Barbara, We Face A Shining Future (για τους Underworld).

{youtube}BpimXPBDU9o{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured