Ήταν πριν λίγους μήνες, τον Μάρτιο, που ο πάντα αγαπητός στη χώρα μας Sivert Høyem ανακοίνωσε τη διάλυση των Paradise, παρότι ο ίδιος είχε μιλήσει μέσα στο 2017 για την ανάγκη του να υπάρξει ξανά μαζί με ένα συγκρότημα.

Καθώς φαίνεται, λοιπόν, η ανάγκη δεν έπαψε, αλλά ήταν οι Paradise εκείνοι που δεν λειτούργησαν. Και κάπως έτσι, οι Madrugada -το γκρουπ με το οποίο έγινε διεθνώς γνωστός ο Høyem- είναι και πάλι μαζί, 10 ολόκληρα χρόνια μετά την επίσημη διάλυσή τους, την οποία προξένησε ο θάνατος του κιθαρίστα και συνιδρυτή τους Robert Burås (2007), μόλις στα 31 του χρόνια.

«Επιστρέψαμε», έλεγε απλά το μήνυμα που πόσταραν στο Facebook, ενθουσιάζοντας τους απανταχού fans. Έδωσαν μάλιστα στη δημοσιότητα και ένα καινούριο βιντεοκλίπ στο οποίο παίζουν το "Belladonna": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Η δημοσίευση του τελευταίου δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς το γκρουπ σκοπεύει να τιμήσει τα 20 χρόνια από το πολυσυζητημένο του ντεμπούτο Industrial Silence (1999) με 2 μεγάλες συναυλίες στο Όσλο (στο Spektrum), 1 και 2 Φεβρουαρίου του 2019.

Το τι θα ακολουθήσει από εκεί και πέρα για τον Sivert Høyem, τον Frode Jacobsen και τον Jon Lauvland Pettersen -ή το τι θα προηγηθεί, μέσα στο 2018- παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής.

{youtube}0luBzkOsPWk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured