Πολλοί καλλιτέχνες έχουν εκπλήξει το κοινό με διάφορους τρόπους τα τελευταία χρόνια, όπου η έκπληξη γίνεται όλο και πιο δύσκολο να συμβεί, αλλά η Beyoncé με τον Jay-Z είναι μάλλον εκτός συναγωνισμού.

Χωρίς λοιπόν κανείς να έχει πάρει χαμπάρι το παραμικρό και ενώ όλη η χιπ χοπ κοινότητα ασχολείται με το τι κάνει (και τι δεν κάνει) ο Kanye West, το ζεύγος κυκλοφόρησε έναν κοινό δίσκο γεμάτο με καινούρια τραγούδια.

Με δεδομένο ότι ο Jay-Z έχει ακριβώς έναν χρόνο από την κυκλοφορία του σούπερ επιτυχημένου 4:44 (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #3, Αυστραλία #3, Γαλλία #43, Καναδάς #1, Γερμανία #15, Ιαπωνία #88), ουδείς περίμενε κάτι νέο από τη δική του πλευρά. Ούτε βέβαια και εκ μέρους της Beyoncé, που τον τελευταίο καιρό απασχολούσε συνήθως την επικαιρότητα με τις λαμπρές ζωντανές της εμφανίσεις.

Το κοινό άλμπουμ ονομάζεται Everything Is Love και επισήμως χρεώνεται στο συγκρότημα The Carters, καθώς το πραγματικό όνομα του Jay-Z είναι Shawn Carter. Για την ώρα έχει κυκλοφορήσει μόνο ψηφιακά (για streaming και download) και διατίθεται μόνο μέσω Tidal. Μαζί με το άλμπουμ, μάλιστα, το ζευγάρι έδωσε στη δημοσιότητα και ένα non-album digital single ονόματι "SALUD!", που προφανώς ηχογραφήθηκε στα ίδια sessions μα αποφασίστηκε να μείνει εκτός. Μπορείτε να το ακούσετε μέσω Tidal, πατώντας εδώ.

Αλλά το βασικό promo για το Everything Is Love το έχει αναλάβει το εντυπωσιακό βιντεοκλίπ που έφτιαξε ο Ricky Saiz για το επίσημο single "Apeshit", όπου συμμετέχουν και ο Pharrell Williams με τον Offset και τον Quavo των Migos. 

Όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, το κλιπ είναι γυρισμένο στο Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι και απεικονίζει τη Beyoncé να χορεύει μπροστά από διάσημα έργα τέχνης, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται και τα περίφημα αρχαία ελληνικά αγάλματα της Αφροδίτης της Μήλου και της Νίκης της Σαμοθράκης.

{youtube}kbMqWXnpXcA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured