news.team

20 χρόνια πριν, οι Garbage βρίσκονταν στο απόγειο της δημοτικότητάς τους και είδαν έτσι το 2ο τους άλμπουμ Version 2.0 να κατακτά με ευκολία το νούμερο 1 της Βρετανίας αλλά και το #13 των Η.Π.Α., χάρη βέβαια στις άριστες εντυπώσεις που είχε αφήσει το ντεμπούτο τους Garbage το 1995 (Βρετανία #6, Η.Π.Α. #20).

Τώρα, το γκρουπ της Shirley Manson και του Butch Vig ετοιμάζεται να γιορτάσει τη στρογγυλή αυτή επέτειο με μια σπέσιαλ επανακυκλοφορία του Version 2.0. Και, ως προάγγελο αυτής, έδωσε στη δημοσιότητα μια ακυκλοφόρητη ακουστική εκτέλεση στο "Medication": μπορείτε να την ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Η απογυμνωμένη αυτή version είναι ένα από τα 10 bonus tracks που θα συνοδεύουν την επανέκδοση του Version 2.0, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 22 Ιουνίου από τη Stunvolume, σε διεθνή διανομή PIAS. 

«Το Version 2.0 είχε για μας τον ήχο μιας μπάντας που μεγάλωνε και εξελισσόταν, αποκτώντας πάνω απ' όλα εμπιστοσύνη», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Butch Vig.

Με αφορμή την επανακυκλοφορία, στο μεταξύ, οι Garbage θα δώσουν και μια σειρά ειδικών συναυλιών, στις οποίες θα παρουσιάζουν ολόκληρο το άλμπουμ, μαζί με το bonus υλικό. Επίσης, η Shirley Manson θα δώσει μια ξεχωριστή συνέντευξη για το αμερικάνικο έντυπο/site Under The Radar, απαντώντας στις καλύτερες ερωτήσεις που θα θέσουν οι αναγνώστες του.

{youtube}NlUfmW124-k{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured