Ασχέτως του αν αγαπάει κανείς τη μουσική του ή τη βαριέται, ο Ryan Adams είναι από τους πιο ευρηματικούς καλλιτέχνες στο indie rock σκηνικό -μιλάμε άλλωστε για τον άνθρωπο που έχει τραγουδήσει σε συναυλίες του ...Bryan Adams και έχει διασκευάσει έναν ολόκληρο δίσκο(!) της Taylor Swift.

Άλλοι, δηλαδή, θα αρκούνταν στα ωραία κινούμενα σχέδια του βιντεοκλίπ που μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, το οποίο φτιάχτηκε για το ολοκαίνουριο τραγούδι "Denver7 (Piece Οf Heaven)". Όχι όμως ο Ryan Adams.

Εφόσον λοιπόν στο "Denver7 (Piece Οf Heaven)" τραγουδούσε για το πόσο πολύ θα ήθελε να είναι αυτός που θα λέει τον καιρό στην τηλεόραση, το 'πε και το ...έκανε! Εμφανίστηκε δηλαδή ως σπέσιαλ καλεσμένος του τηλεοπτικού σταθμού Denver7News στο Ντένβερ του Κολοράντο και είπε τον καιρό στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων, αντί για τον κανονικό μετεωρολόγο Shannon Ogden -τον αποζημίωσε με μια cameo εμφάνιση στο βιντεοκλίπ του νέου κομματιού.

Το "Denver7 (Piece Οf Heaven)" δεν ξέρουμε πάντως αν θα το δούμε σε κάποια επικείμενη κυκλοφορία του Αμερικανού τραγουδοποιού. Μόλις πέρυσι άλλωστε έβγαλε το επιτυχημένο άλμπουμ Prisoner (Η.Π.Α. #8, Βρετανία #3), οπότε δεν βιάζεται.

{youtube}cDuWxOeseXw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured