news.team

Κέφια έχει ο Mac DeMarco έναν περίπου χρόνο μετά το 4ο στούντιο άλμπουμ του This Old Dog (Καναδάς #27, Η.Π.Α. #29, Βρετανία #21), που μας έδωσε την ευκαιρία να τον δούμε live και στην Ελλάδα για πρώτη φορά, ως headliner της 2ης μέρας του Winter Plisskën Festival 2017 (δείτε τι έγραψε η ανταποκρίτριά μας Τάνια Σκραπαλιώρη, εδώ).

Λίγο αφού δημοσίευσε ένα οργανικό ντουέτο με την 19χρονη κιθαρίστρια Melanie Faye, ο 28χρονος Καναδός τραγουδοποιός ξαναχτυπά με 2 νέα τραγούδια, τα οποία δημοσίευσε στο YouTube σε έναν ενιαίο βίντεο σύνδεσμο με τον χιουμοριστικό τίτλο Met Gala - Red Carpet 7 inch: μπορείτε να τον βρείτε στο τέλος της είδησης.

Ο DeMarco κάνει πλάκα με το πρόσφατο Met Gala, λέγοντας ότι έγραψε το "She's My Sweet" και το "Fuck Τhe Toronto Raptors" στο κόκκινο χαλί της φαντεζί εκδήλωσης. Και τα 2 τραγούδια είναι ηχογραφημένα με μέλη των Homeshake και των DIIV, ενώ συμμετοχή έχει και η Caila Thompson των Mozart's Sister.

Παραμένει άγνωστο αν αυτά τα κομμάτια θα τα δούμε σε μελλοντικό άλμπουμ του DeMarco. Και αν αναρωτιέστε για το τι λέει το "Fuck Τhe Toronto Raptors", αναφέρεται στον ντροπιαστικό αποκλεισμό της γνωστής καναδικής ομάδας μπάσκετ στα play-off του φετινού ΝΒΑ, όπου έγραψαν αρνητική ιστορία χάνοντας την πρόκριση από τους Cleveland Cavaliers.

{youtube}BwTfwuA4fKo{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured