Oι περισσότεροι έχουμε βέβαια σχετίσει τους Portishead με την εκπληκτική φωνή της Beth Gibbons, σημαντικό μέρος όμως της δημιουργικής τους εξίσωσης είναι και ο Geoff Barrow.

Αν και το γκρουπ έχει σωπάσει κοντά 10 χρόνια τώρα, μετά το Third του 2008, ο 45χρονος πολυ-οργανίστας, παραγωγός και DJ παραμένει ενεργός με διάφορα πράγματα. Ένα από αυτά είναι και οι Beak, το ηλεκτρονικό τρίο που διατηρεί με τους Billy Fuller & Will Young.

Όχι ότι κι αυτοί δεν έχουν ψιλο-εξαφανιστεί, βέβαια, αφού πάνε πια 5 χρόνια από το άλμπουμ Beak 2 (2012). Τώρα, όμως, δίνουν στη δημοσιότητα ένα σπέσιαλ νέο single, το δικό τους λιθαράκι στους φετινούς εορτασμούς των Χριστουγέννων, παρέα με ένα πολιτικό μήνυμα.

Το single λέγεται "Merry Xmas (Face The Future)" και διαθέτει το δικό του επίσημο βιντεοκλίπ, το οποίο και μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Σε αυτό παρωδούνται ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, η Πρωθυπουργός της Βρετανίας Theresa May και ο ηγέτης της Βορείου Κορέας Κιμ Γιόνγκ-Ουν, καθώς τα πρόσωπά τους επικολλούνται στις μορφές παραδοσιακών ...ξωτικών, που τα βλέπουμε να χορεύουν.

Οι Beak ανακοίνωσαν ότι όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα πάνε στον οργανισμό National Elf Service, που προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στον τομέα της ψυχικής υγείας.

{youtube}iEHB_opjO0k{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured