news.team

φωτογραφία: Ester Segarra

Παρότι μας συστήθηκαν ως παραδοσιακοί θιασώτες του σουηδικού death metal ήχου με το ντεμπούτο τους The Horror (2009), οι Tribulation εξελίχθηκαν γοργά προς την κατεύθυνση ενός πλούσιου σε αναφορές στυλ, που μπολιάζει τις ακραίες καταβολές τους με παραδοσιακό heavy metal, goth rock, ακόμα και ψυχεδέλεια.

Αν και η μπάντα παραμένει underground ως προς την εμπορική της επιτυχία, κέρδισε κάμποση φήμη με το The Children Of The Night του 2015, όπως κι ένα γενναίο 8άρι από το Pitchfork.

Το επόμενο βήμα δείχνει λοιπόν καθοριστικό και αυτές τις μέρες δόθηκε στη δημοσιότητα μια πρώτη γεύση του, μέσω ενός επίσημου βιντεοκλίπ για το ολοκαίνουριο τραγούδι "The Lament" -μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "The Lament" «προλογίζει» ένα νέο άλμπουμ ονόματι Down Below, το οποίο ανακοινώθηκε από τη Century Media για τις 26 Ιανουαρίου του 2018. Πέρα από τη στάνταρ εκδοχή του, θα υπάρξει και βινυλιακή deluxe έκδοση σε 180 γραμμάρια σε μαύρο, λευκό, λιλά, χρυσό, ασημένιο, διάφανο κόκκινο, διάφανο κίτρινο, σκούρο πράσινο και πετρόλ χρώμα, αλλά και CD deluxe έκδοση με bonus track.

Οι Tribulation αναμένονται και στην Ελλάδα, ως special guests στη Winter's Gate περιοδεία των Insomnium, με τους οποίους και θα εμφανιστούν στις 24 Μαρτίου του 2018 στη Θεσσαλονίκη (Principal) και ανήμερα 25ης Μαρτίου στην Αθήνα (Piraeus 117 Academy).

{youtube}fvJQGOFltSk{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured