news.team

Τέλη Οκτώβρη, οι Franz Ferdinand συσπείρωσαν ξανά τους fans που κέρδισαν στα '00s με τις εξαγγελίες τους για «την έλευση μιας νέας εποχής» και τη δημοσιοποίηση ενός καινούριου τραγουδιού, ονόματι "Always Ascending".

Το single ωστόσο σκόρπισε εν τέλει απογοήτευση με τον αισθητά πιο ηλεκτρονικό του ήχο, πράγμα που αντικατοπτρίστηκε και στην πλήρη του εμπορική αποτυχία στη Βρετανία, όπου η παρέα του Alex Kapranos έχει να δει το top-20 από το 2008, όταν το "Ulysses" έπιασε μετά  βίας το #20. Για την ακρίβεια, η μόνη θέση που έχει πιάσει το "Always Ascending" στα διεθνή charts, είναι ένα ...#81 στο Βέλγιο.

Σε μια προσπάθεια τώρα να κινήσουν λίγο τα πράγματα για το τραγούδι, οι Franz Ferdinand δίνουν στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ για "Always Ascending", που τους βρίσκει να αιωρούνται σε ένα σκοτεινό, αιθέριο τοπίο, πριν επιστρέψουν στο έδαφος -μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Θέλαμε να πάρουμε όσους ήχους είναι διαθέσιμοι στους καιρούς μας και να φτιάξουμε με αυτούς έναν ήχο που δεν έχει ξανακουστεί: τον ήχο του μέλλοντος», δήλωσε ο Kapranos στο ΝΜΕ, ως προς το τι πρέπει να περιμένουμε από το καινούριο άλμπουμ Always Ascending.

Μεγάλες κουβέντες αυτές... Θα περιμένουμε λοιπόν την 9η Φεβρουαρίου 2018, όταν και θα βγει το άλμπουμ από τη Domino, για να δούμε τι έχει φτιάξει η πάλαι ποτέ αγαπημένη μπάντα.

{youtube}crjugtkXZN4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured