Ειδικά αφότου τραγούδησε το "Get Lucky" για λογαριασμό των Daft Punk, ο Pharrell Williams έχει εκτοξευτεί σε ένα από τα δημοφιλέστερα ονόματα του σημερινού mainstream, απολαμβάνοντας σχεδόν καθολική αποδοχή.

Κάθε του λοιπόν κίνηση τραβά τα φώτα της δημοσιότητας, πόσο μάλλον αν πρόκειται για κάτι εκκεντρικό και σίγουρα πρωτότυπο.

Θέλοντας να τραβήξει την προσοχή των fans του στο θέμα της σωτηρίας του πλανήτη μας από τα οικολογικά δεινά που τον απειλούν, ο Pharrell ηχογράφησε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "100 Years". Μόνο που ο τίτλος είναι κυριολεκτικός: κανείς μας δεν θα ζήσει να πει πώς είναι, η Ανθρωπότητα θα μπορέσει να το ακούσει για πρώτη φορά το ...2117! Μόνοι τυχεροί, τα 100 άτομα που το άκουσαν σε εκδήλωση του κονιάκ Louis XIII, στη Σαγκάη της Κίνας την οποία διοργάνωσε ο διευθυντής της εταιρίας που το παράγει, Ludovic du Plessis, για να γιορτάσει τη συνεργασία του ποτού με τον Pharrell Williams.

Ο Αμερικανός σταρ χαρακτήρισε την ενέργειά του ως «δημιουργική έκφραση της ευαίσθητης σχέσης μεταξύ φύσης και χρόνου» και εξήγησε ότι έγραψε το "100 Years" σε έναν δίσκο από πηλό, ο οποίος αποθηκεύτηκε σε ένα υπόγειο θησαυροφυλάκιο που όμως μπορεί να διαβρωθεί από το νερό.

Επομένως, το τραγούδι του θα μπορέσει να ακουστεί μόνο εφόσον τα πράγματα για τη Γη μας έχουν πάει καλύτερα. Διαφορετικά, αν η στάθμη της θάλασσας συνεχίσει την παρούσα άνοδό της, το "100 Years" θα χαθεί για πάντα.

{youtube}h5EofwRzit0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured