Γεννημένος στη Νέα Υόρκη, μεγαλωμένος στην Καλιφόρνια και πλέον κάτοικος της Ατλάντα, ο κιθαρίστας και τραγουδιστής Matt Hollywood κέρδισε κάμποση φήμη στο indie rock στερέωμα ως συνιδρυτής και μπασίστας των Brian Jonestown Massacre, με τους οποίους κι έμεινε μαζί από το 1990 ως το 1998, αλλά και από το 2009 ως το 2015: η φωνή του, χαρακτηριστικά, ακούγεται σε μερικά από τα πιο γνωστά τους τραγούδια, σαν τα "Maybe Tomorrow" και "Not Ιf You Were Τhe Last Dandy on Earth".

Πλέον, δραστηριοποιείται με μια ολοκαίνουρια μπάντα -τους Bad Feelings- με τους οποίους και καταφτάνει για συναυλία στην Αθήνα (αυτήν την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στο Temple).

Το Avopolis, σε συνεργασία με τους διοργανωτές, δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε 3 μονές προσκλήσεις για τη συναυλία.

Ο διαγωνισμός μας λήγει την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου τα μεσάνυχτα και μπορείτε να λάβετε μέρος στέλνοντας ένα e-mail με θέμα «Matt Hollywood» στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα e-mail επικοινωνίας.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail το πρωί του Σαββάτου 9/12, αμέσως μόλις γίνει η κλήρωση.

{youtube}Gh_7YNYBMkc{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured