Ο Denis O'Regan προανήγγειλε αυτές τις μέρες ένα καινούριο βιβλίο για τον David Bowie, γεμάτο με αδημοσίευτες μέχρι σήμερα φωτογραφίες από το διάστημα της Serious Moonlight περιοδείας του 1983, την οποία και είχε ακολουθήσει ως επίσημος φωτογράφος. Ήταν η περιοδεία υποστήριξης του Let's Dance, μίας δουλειάς του Δούκα που βρήκε ιδιαίτερη απήχηση στο πλατύ κοινό (Βρετανία #1, Η.Π.Α. #4). «Όλα είχαν πάει υπέροχα τότε για τον Bowie, το άλμπουμ, οι κριτικές, οι συναυλίες», θυμάται ο O'Regan, «ήταν ένας πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος».

Το βιβλίο θα βγει σε περιορισμένη έκδοση 2.000 αντιτύπων τον Μάιο του 2018 (σύμπραξη της Moonlight Books του O'Regan με την Penguin), συνοδεία φύλλων με χειρόγραφους στίχους, φύλλων με setlists για τις διάφορες εμφανίσεις, αποκόμματα εισιτηρίων και άλλα memorabilia.

Ίσως όμως το πιο ενδιαφέρον bonus να είναι το 12ιντσο picture disc το οποίο θα συνοδεύει την έκδοση, που θα περιλαμβάνει τα τραγούδια "Let's Dance" και "Ricochet" με νέο mastering του Nile Rodgers -η πληροφορία θεωρείται αξιόπιστη, καθώς την έγραψε η Guardian.

Όπως γίνεται βέβαια κατανοητό από όλα αυτά τα ενδιαφέροντα, το κόστος του βιβλίου θα είναι σημαντικό. Η ανακοίνωση λέει μάλιστα ότι κάθε αντίτυπο θα πωλείται για (περίπου) 3.500 ευρώ(!!!), κάτι που οπωσδήποτε γεννά σημαντικά ερωτήματα για το σε ποιους απευθύνεται, όσο και αν διευκρινίζει ο O'Regan ότι ο Bowie ήταν ενήμερος για την έκδοση και σκόπευε να υπογράψει ιδιοχείρως τα αντίτυπα, πριν πεθάνει.

Για τους ...πτωχούς, θα υπάρξει μια πιο μικρή (και αναλόγως φτωχότερη) έκδοση, η οποία θα εμφανιστεί το φθινόπωρο του 2018.

{youtube}N4d7Wp9kKjA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured