Αν και τους διέφυγε σταθερά η μεγάλη επιτυχία στις Η.Π.Α., οι N.E.R.D. του Pharrell Williams υπήρξαν από τις πιο αξιόπιστες δημιουργικές δυνάμεις του «μαύρου» mainstream ήχου κατά τα zeros.

Καθώς ωστόσο η προσωπική πορεία του Pharrell πήρε τα πάνω του, το γκρουπ είχε ουσιαστικά σιγήσει μετά το Nothing του 2010 (Η.Π.Α. #20, Βρετανία #83) και μια συμμετοχή στο soundtrack της ταινίας SpongeBob Movie: Sponge Out of Water (2014).

Τώρα, όμως, έφτασε καθώς φαίνεται η ώρα της επιστροφής, η οποία εγκαινιάζεται μέσω μιας ηχηρής συνεργασίας με τη Rihanna για το ολοκαίνουριο τραγούδι "Lemon" -μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, παρακολουθώντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ του.

Ο Pharrell έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι το τρίο δουλεύει πάνω σε ένα νέο, ολοκληρωμένο άλμπουμ, για το οποίο όμως δεν υπάρχει ακόμα καμία πιο συγκεκριμένη λεπτομέρεια. Αρκετοί fans εικάζουν πάντως ότι θα λέγεται No_One Really Dies, καθώς αυτή η φράση γράφτηκε στα πόστερ που ανήγγειλαν την επιστροφή του γκρουπ, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Camp Flog Gnaw.

{youtube}L_u97PqWX6g{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured