news.team

Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, συμπληρώνονται 40 χρόνια από όταν οι Queen έβγαλαν το 6ο στούντιο άλμπουμ τους News Of The World, δουλειά που περιείχε κάποιες από τις πιο μεγάλες τους επιτυχίες και τους απέφερε τεράστιες πωλήσεις, φτάνοντας στο #4 της Βρετανίας και στο #3 των Η.Π.Α.

Την επέτειο λοιπόν αυτήν, οι Queen σκοπεύουν να τη γιορτάσουν με μια επετειακή επανέκδοση του δίσκου, η οποία αναμένεται στα δισκοπωλεία στις 17 Νοεμβρίου. Ως promo, μάλιστα, έδωσαν στη δημοσιότητα δύο άγνωστες μέχρι σήμερα εκτελέσεις στα "We Will Rock You" και "We Are The Champions", τις οποίες και μπορείτε να ακούσετε παρακάτω, στους διαδοχικούς συνδέσμους.

{youtube}A-bzqylNf08{/youtube}

Τα κομμάτια περιέχουν διαφορετικά κιθαριστικά μέρη από αυτά που ξέρουμε (ειδικά στο σόλο του Brian May στο "We Will Rock You"), αλλά και διαφοροποιημένα φωνητικά μέρη, ενώ το "We Are The Champions" τελειώνει με fade-out.

Και οι δύο εκτελέσεις προέρχονται από το Raw Sessions CD, το οποίο θα υπάρχει στην επανέκδοση του News Of The World και θα είναι γεμάτο με ακυκλοφόρητο υλικό από τα τότε sessions.

{youtube}0V9OfcE8dK8{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured