Ένα από τα τελευταία πράγματα τα οποία θα περιμέναμε να δούμε, είναι ένα βιντεοκλίπ των Doors, ακόμα κι αν τα reunions των τελευταίων χρόνων (με διάφορες αφορμές) δεν τα λες και λίγα.

Καθώς ωστόσο συμπληρώνονται φέτος 50 χρόνια από την κυκλοφορία του 2ου άλμπουμ τους Strange Days (Η.Π.Α. #3), η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Strange Days", το οποίο και μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το "Strange Days" δεν είχε κυκλοφορήσει ως single, πίσω στο 1967 (οι Doors προτίμησαν το "People Are Strange" και το "Love Me Two Times"). Ωστόσο είχε γυριστεί το υπό συζήτηση βιντεοκλίπ, το οποίο βέβαια λίγοι είδαν τότε, αν και στη συνέχεια έγινε γνωστό στους φίλους τουλάχιστον της μπάντας. Απηχεί ασφαλώς μια «πρωτόγονη» εποχή για τα βιντεοκλίπ, που έπρεπε να περιμένουν τη δεκαετία του 1980 για να μπουν δυναμικά στο παιχνίδι.

Το κλιπ δίνεται στη δημοσιότητα ως μέρος του promo για την επετειακή επανέκδοση του Strange Days, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει 17 Νοεμβρίου. Η ορίτζιναλ ηχογράφηση θα διατεθεί στην αρχική mono μίξη της, αλλά και στην αυθεντική stereo μίξη -σε επιμέλεια του τότε μηχανικού ήχου των Doors, Bruce Botnick- ενώ θα υπάρχουν πάμπολλες ανέκδοτες φωτογραφίες, καθώς και νέα liner notes, γραμμένα από τον μουσικό δημοσιογράφο David Fricke.

{youtube}eZWB0VF2vDI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured