news.team

Δημοσίευση 6η από τις συνολικά 15 του The Missing Notebook Rhymes, ενός νέου εγχειρήματος στο οποίο έχει εμπλακεί ο DOOM για λογαριασμό του προγράμματος Adult Swim του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου Cartoon Network: στόχος είναι, μέσω αυτού, να δίνεται στον κοινό μία πρώτη «γεύση» των όσων σχεδιάζει για το δισκογραφικό του μέλλον, είτε σόλο, είστε σε συνεργασία με άλλους καλλιτέχνες.

Πριν λίγο, λοιπόν, ο DOOM κοινοποίησε ένα κομμάτι ονόματι "Notebook 05", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε εδώ, βρίσκοντας τον σχετικό player.

Για τις ανάγκες του, μάλιστα, ο δαιμόνιος καλλιτέχνης ανέσυρε από το παρελθόν ένα διάσημο alter ego του, τον Viktor Vaughn, στον οποίον και χρεώνεται τυπικά η κυκλοφορία. Η περσόνα αυτή έχει να φανεί από το 2013, όταν μαζί με τον Earl Sweatshirt και τον Thudercat έκαναν guest φωνητικά στο "Between Villains" του Captain Murphy.

Εντωμεταξύ, ο πάντα δραστήριος DOOM ανακοίνωσε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει κι ένα άλμπουμ σε συνεργασία με τον ράπερ Westside Gunn, που θα έχει τον τίτλο WESTSIDEDOOM και θα είναι σε παραγωγή The Alchemist & Daringer. Άγνωστο παραμένει αν θα πάρουμε κάποια «γεύση» του νέου αυτού εγχειρήματος μέσα από τη The Missing Notebook Rhymes σειρά.

Πάντως ο Westside Gunn δήλωσε «πολύ ευχαριστημένος» με τα αποτελέσματα. Επόμενο ραντεβού μας με τον 46χρονο Daniel Dumile, την ερχόμενη εβδομάδα...

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured