news.team

Μια διαφορετική γραμμή ακολουθούν οι Green Day στο promo, σε σχέση τουλάχιστον με ό,τι συνηθίζουν οι μουσικοί καλλιτέχνες στην Αμερική και στην Αγγλία.

Συνεχίζουν έτσι να προωθούν με διάφορους τρόπους το περσινό τους άλμπουμ Revolution Radio, παρότι κατόρθωσαν να πιάσουν με αυτό το νούμερο 1 τόσο των Η.Π.Α., όσο και της Βρετανίας (σημείωσαν μάλιστα κι ένα #2 στη χώρα μας, όπου παραμένουν πολύ αγαπητοί).

Κι αν την προηγούμενη φορά -όταν δημοσιοποίησαν ένα βιντεοκλίπ για το "Troubled Times"- αφορμή στάθηκαν οι ρατσιστικές ταραχές στη Βιρτζίνια που έγιναν είδηση σε όλον τον πλανήτη, τώρα δεν συμβαίνει τίποτα τέτοιο.

Παρά ταύτα, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ κινουμένων σχεδίων φτιαγμένο από τον Joseba Elorza για ένα ακόμα τραγούδι του Revolution Radio, το "Too Dumb To Die" -μπορείτε να το παρακολουθήσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Η μπάντα βρίσκεται αυτές τις μέρες στην επικαιρότητα για τα 100.000 δολάρια που δώρισε από τα κέρδη της προς ανακούφιση των θυμάτων του τυφώνα Harvey, ο οποίος διέλυσε πριν λίγες μέρες το Τέξας και τη Λουιζιάνα, αφήνοντας 65 νεκρούς και τεράστιες υλικές ζημιές.

{youtube}qh7QJ_jLam0{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured