news.team

Ο Marilyn Manson κοντεύει πια στα 50 και τα 1990s όπως και τα πρώιμα zeros, όταν σημείωνε τεράστιες εμπορικές επιτυχίες, μοιάζουν μακρινά. Το όνομά του όμως εξακολουθεί να εμπνέει σεβασμό και κάθε νέα του κίνηση συνεχίζει να αντιμετωπίζεται από τον μουσικό Τύπο ως είδηση.

Έτσι και τώρα, που επέστρεψε με ένα φρέσκο single ονόματι "We Know Where You Fucking Live" -τίτλος που σίγουρα ιντριγκάρει. Μπορείτε να ακούσετε το κομμάτι στο τέλος της είδησης.

Το "We Know Where You Fucking Live" αποτελεί προπομπό μιας καινούριας δουλειάς με τίτλο Heaven Upside Down, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου. Πρόκειται για τον διάδοχο του άλμπουμ The Pale Emperor (2015), το οποίο είχε χαρίσει στον Manson ένα ακόμα top-10 στις Η.Π.Α. (#8), όπως κι ένα #16 στη Βρετανία (αλλά κι ένα ανέλπιστο #1 στην ...Ελβετία!).

Το τραγούδι κινείται σε γνωστά μονοπάτια, παρά ταύτα φαίνεται να έχει εντυπωσιάσει τους απανταχού fans (αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις στα social media) σε βαθμό αισθητά μεγαλύτερο σε σύγκριση με άλα πονήματα της τελευταίας δεκαετίας.

{youtube}bmblT8_9-7U{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured