Αν και οι χιπ χοπ κύκλοι ήξεραν ασφαλώς τον A$AP Rocky από τη συμμετοχή του στους A$AP Mob, η υφήλιος έμελλε να τον μάθει χάρη στο σαρωτικό παγκόσμιο hit "Fuckin' Problems" του 2014, μια συνεργασία με τον Kendrick Lamar, τον Drake και τον 2 Chainz που τον εκτόξευσε στο #8 των Η.Π.Α. και στο #50 της Βρετανίας.

2 χρόνια μετά το άλμπουμ At. Long. Last. A$AP (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #10, Αυστραλία #5, Καναδάς #1, Γαλλία #42), ο 28χρονος (πλέον) ράπερ από το Μανχάταν φαίνεται ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει δισκογραφικά με κάτι δικό του.

Στα πλαίσια αυτά, λοιπόν, δίνει στη δημοσιότητα το βιντεοκλίπ για ένα ολοκαίνουριο κομμάτι ονόματι "Wrong", το οποίο τον βρίσκει να συνεργάζεται με ένα ακόμα μέλος των A$AP Mob, τον A$AP Ferg -μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Σε κάποιο μάλιστα σημείο του κλιπ, μπορείτε να δείτε τον A$AP Rocky να φορά ένα Dior πουκάμισο που γράφει «We should all be feminists». Πρόκειται για μια φράση του Chimamanda Ngozi Adichie, η οποία έγινε διάσημη τελευταία στη μαύρη κοινότητα της Αμερικής, από όταν τη σάμπλαρε η Beyoncé.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο άλμπουμ του A$AP Rocky, δεν υπάρχουν για την ώρα.

{youtube}KMskscn8R-Y{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured