Με το χιουμοριστικό trailer που μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω (και απηχεί πρόσφατες σκηνές από την ελληνική Βουλή...), οι διοργανωτές του Chania Rock Festival καλούν το κοινό στα Χανιά της Κρήτης αυτό το καλοκαίρι (30 Ιουνίου - 1 Ιουλίου, στον Προμαχώνα San Salvatore), σε ένα από τα μεγαλύτερα θερινά φεστιβάλ της χώρας μας εκτός Αθήνας.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε το 2002 και μία ένδειξη του μεγέθους που έχει πλέον λάβει είναι ότι για τη φετινή του εκδοχή έχουν διατεθεί εισιτήρια σε 14 διαφορετικές χώρες -με μουσικόφιλους να αναμένονται στα Χανιά (μεταξύ άλλων) από το Μεξικό, τη Χιλή και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Headliners της 1ης ημέρας (30 Ιουνίου) θα είναι οι Blind Guardian, ίσως το μεγαλύτερο διεθνές όνομα που έρχεται να παίξει στην Κρήτη. Σάββατο 1 Ιουλίου, κατόπιν, headliners θα είναι οι Αμερικανοί Warlord, θρυλικοί για τη συνεισφορά τους στο epic metal. Πριν τους Warlord, μάλιστα, θα δούμε και τον πρώην κιθαρίστα των Motörhead, Phil Campbell, με τη νέα του μπάντα Phil Campbell & The Bastard Sons.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/129952390828135/

{youtube}DbFO6fdQcPc{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured