Από τα πιο συζητημένα διεθνώς ονόματα των τελευταίων χρόνων η Zola Jesus, η οποία πέρασε μάλιστα και από την Ελλάδα το 2015 για μια θεαματική συναυλία (διαβάστε τι έγραψε τότε ο Ανδρέας Κύρκος, εδώ) -με την αφορμή μάλιστα, είχε μιλήσει μέσω Skype και στον Άγγελο Κλειτσίκα (βρείτε τη συνέντευξη εδώ).

3 χρόνια μετά το Taiga, η 28χρονη Αμερικανίδα φαίνεται ότι έχει πλέον έτοιμη την πολυαναμενόμενη δισκογραφική της επιστροφή. Και ως πρώτο δείγμα γραφής δημοσιεύει το ολοκαίνουριο τραγούδι "Exhumed", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Exhumed" θα περιλαμβάνεται σε έναν δίσκο ονόματι Okovi, που αναμένεται να βγει από τη Sacred Bones (στην οποία και επιστρέφει η Zola Jesus) στις 8 Σεπτεμβρίου.

Μιλώντας για το άλμπουμ, η Zola Jesus αποκάλυψε ότι πέρυσι μετακόμισε πίσω στα δάση του Ουισκόνσιν, όπου και μεγάλωσε: «έχτισα ένα μικρό σπίτι, λίγα μόλις βήματα από εκεί όπου το οχυρό από κορμούς δέντρων που είχα χτίσει μικρή γίνεται πια ένα με τη γη. Το Okovi πυροδοτήθηκε από αυτήν την επιστροφή στις ρίζες, αλλά και από κάμποσα πολύ προσωπικά τραύματα».

{youtube}lcJ4ECn8R7E{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured