Μία από τις μεγάλες μεταλλικές αγάπες του ελληνικού κοινού -που έχουν άλλωστε τιμήσει ιδιαιτέρως και τη χώρα μας, κυκλοφορώντας το επικό, τριπλό live album Alive In Athens πίσω στα 1999- ετοιμάζουν τη δισκογραφική τους επιστροφή.

Ο λόγος βέβαια για τους Iced Earth, οι οποίοι θα κυκλοφορήσουν τον νέο τους δίσκο Incorruptible στις 16 Ιουνίου, στη Century Media. Το Incorruptible έρχεται 3 χρόνια μετά το Plagues Of Babylon, τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα επιτυχία τους στην πατρίδα Αμερική (#49 στα εθνικά charts).

{youtube}Sneo7yuIYFo{/youtube}

Ως promo, οι Iced Earth λανσάρουν 2 lyric videos για τα ολοκαίνουρια κομμάτια τους "Seven Headed Whore" και "Raven Wing" -μπορείτε να δείτε το πρώτο στον σύνδεσμο παραπάνω και το δεύτερο στον σύνδεσμο παρακάτω.

Ο λόγος που έβγαλαν 2 καινούρια τραγούδια μαζεμένα είναι (σύμφωνα με την επίσημη πληροφόρηση) για να καταδείξουν τα διαφορετικά τους πρόσωπα που θα συνυπάρξουν στη νέα δουλειά.

Το καλοκαίρι οι Αμερικανοί θα βρεθούν για εμφανίσεις στην Ευρώπη (Γερμανία, Σουηδία, Ιταλία, Σλοβενία), ως τώρα όμως τίποτα δεν δείχνει ότι θα τους δούμε και από τα μέρη μας.

{youtube}dAKvZKRk_Rs{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured