Αναστασία Τουρούτογλου

«Παλιοτόμαρο» αποκάλεσε ο δήμαρχος του Μεντεγίν, Federico Gutierrez, τον Wiz Khalifa, ο οποίος επισκέφθηκε πρόσφατα την πόλη αυτή της Κολομβίας.

Αιτία, η απόφαση του δημοφιλούς ράπερ να επισκεφθεί τον τάφο του διαβόητου εμπόρου ναρκωτικών Pablo Escobar, που είναι θαμμένος εκεί -και να αφήσει, ως φόρο τιμής, ένα μπουκέτο λουλούδια και ένα ...στριφτό τσιγάρο (ξέρετε τώρα τι είδους τσιγάρο).

O Escobar μπορεί να απολαμβάνει μια περίεργη δημοφιλία στις Η.Π.Α. των ημερών μας, λόγω των σχετικών με τη ζωή και τη δράση του τηλεοπτικών σειρών (το Narcos, κυρίως), όμως στην Κολομβία τον θυμούνται με αποστροφή, ως έναν αδίστακτο «βασιλιά» της κοκαΐνης, που άφησε πίσω του χιλιάδες πτώματα, πριν σκοτωθεί και ο ίδιος -μόλις στα 44 του- σε μάχη με τον κολομβιανό στρατό στο Μεντεγίν.

Ο Wiz Khalifa, του οποίου ο φρέσκος δίσκος αναμένεται μέσα στη χρονιά, έσπευσε να απαντήσει στις αντιδράσεις με ένα «δεν είχα σκοπό να προσβάλλω κανέναν», μίλησε όμως παράλληλα για «προσωπικές του δραστηριότητες», προφανώς επιχειρώντας να αποσυνδέσει την όποια συμπάθεια τρέφει προς τον Escobar από το καλλιτεχνικό του προφίλ.

{youtube}RgKAFK5djSk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured