Αναστασία Τουρούτογλου

Έχει να φανεί 4 χρόνια ο Forest Swords, αν εξαιρέσουμε το score που έκανε πέρυσι σε μια θεατρική παράσταση -από το συζητημένο δηλαδή Engravings του 2013, το οποίο του κέρδισε κάποιο κοινό και στη χώρα μας, όπως έδειξαν οι επιτυχημένες επισκέψεις του στην Αθήνα, στο Winter Plisskën του 2016 (δείτε την ανταπόκριση του Άγγελου Κλειτσίκα, εδώ) και στο Six d.o.g.s. το 2014 (δείτε την ανταπόκριση του αρχισυντάκτη μας Χάρη Συμβουλίδη, εδώ).

Το νέο του άλμπουμ είναι ωστόσο έτοιμο: λέγεται Compassion και αναμένεται να κυκλοφορήσει 5 του Μάη από τη Ninja Tunes -κάτι που σημαίνει ότι θα το δούμε και στα ελληνικά δισκοπωλεία, σε διανομή της Rockarolla του Ηλία Ασλάνογλου.

Ως προπομπό του Compassion, ο Forest Swords και το επιτελείο του έδωσαν στη δημοσιότητα το κομμάτι "The Highest Flood", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Σκεφτόμουν πολύ τελευταία για το ότι χρειάζεται να επινοήσουμε νέα μονοπάτια στη γλώσσα, στην επικοινωνία και γενικά στο πώς διασυνδεόμαστε με τον φυσικό κόσμο», σχολίασε ο  Matthew Barnes -ο μουσικός από το Λίβερπουλ που βρίσκεται πίσω από το ψευδώνυμο Forest Swords- θέλοντας να δώσει το στίγμα του κομματιού. Και συνέχισε λέγοντας ότι το "Highest Flood" περικλείει κάτι από την απελπισία μα και την ελπίδα μιας τέτοιας αναζήτησης.

{youtube}bnh7ilPUSGo{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured