Αναστασία Τουρούτογλου

Πολλούς και φανατικούς φίλους κέρδισαν Αμερικανοί Queensrÿche κατά τη δεκαετία του 1980, όταν και κυκλοφόρησαν το αναγνωρισμένο ως magnum opus τους Operation: Mindcrime (1988) -μία από τις πιο σημαντικές metal δουλειές εκείνης της δεκαετίας. Τους οποίους και αυγάτισαν στη συνέχεια, τόσο με το εμπορικά επιτυχημένο Empire του 1990 (Η.Π.Α. #7, Βρετανία #13), όσο και με τις progressive ανησυχίες του Promised Land (1994), που κέρδισε γι' αυτούς κοινό ακόμα και έξω από τα σύνορα του heavy metal.

Έκτοτε έχουν βέβαια περάσει κάμποσα χρόνια και η μπάντα έχει δει σημαντικές αλλαγές: το περίφημο λαρύγγι του Geoff Tate, ας πούμε, δεν είναι πια μαζί τους: απολύθηκε το 2012, πράγμα που πυροδότησε μια δικαστική διαμάχη και την ύπαρξη δύο διαφορετικών συγκροτημάτων με το όνομα Queensrÿche το διάστημα 2012/2014, προς μεγάλη απογοήτευση του κοινού. Το θέμα τελικά λύθηκε, ο Tate συνεχίζει με τους Operation:Mindcrime (έβγαλαν μάλιστα και φέτος δίσκο, το Resurrection), με τον Todd La Torre των Crimson Glory να παίρνει τη θέση του στην ορίτζιναλ μπάντα.

Η τελευταία βρίσκεται τώρα κοντά στο φινάλε της παγκόσμιας περιοδείας προς υποστήριξη του περσινού άλμπουμ Condition: Hüman (Η.Π.Α. #27, Βρετανία #77) και λανσάρει έτσι ένα ολοκαίνουριο βιντεοκλίπ, το οποίο και μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Hellfire" οπτικοποιεί τα γεγονότα που έλαβαν χώρα με τη μυστηριωδώς εξαφανισμένη πτήση MH17 των Μαλαισιανών Αερογραμμών (2014), που πλέον θεωρείται ότι κατέπεσε στον Ινδικό Ωκεανό, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. 

{youtube}MU6582h7aPk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured