Αναστασία Τουρούτογλου

Η μεγάλη σόλο επιτυχία μπορεί να άργησε για τη 40χρονη (φέτος) Sia Furler από την Αυστραλία, πάντως το "Chandelier" του 2014 (Αυστραλία #2, Βρετανία #6, Η.Π.Α. #8) την αναγόρευσε σε παγκόσμιο όνομα -και είναι ένα από τα διεθνή τραγούδια που σάρωσε και ακόμα σαρώνει τα ελληνικά ραδιόφωνα.

Η Sia είχε πάντως και φετινές επιτυχίες, μέσα από το άλμπουμ της This Is Acting (θυμηθείτε την κριτική του Ανδρέα Κύρκου, εδώ), τώρα όμως βγάζει δύο ολοκαίνουρια τραγούδια, που δεν υπήρχαν σε αυτό.

Ο λόγος, αφενός, για τη μπαλάντα "Angel By The Wings" και, αφετέρου, για το Bollywood επιρροών "Never Give Up", που μπορείτε να ακούσετε κι εσείς στους σχετικούς συνδέσμους εδώ.

{youtube}M_3yoOU3-eQ{/youtube}

Το πρώτο προέρχεται από το soundtrack του επικείμενου ντοκιμαντέρ The Eagle Huntress του Otto Bell, που θα απεικονίζει το πώς η 13χρονη Aisholpan από το Καζακστάν εκπαιδεύεται στο παραδοσιακό για το έθνος της κυνήγι αετού. Το δε δεύτερο είναι από το soundtrack της ταινίας του Garth Davis Lion, αυστραλο-βρετανικο-αμερικανική παραγωγή, όπου παίζει και η Nicole Kidman (βλέπε περισσότερα εδώ). 

Και τα 2 πάντως τραγούδια, βρίσκονται στο bonus υλικό με το οποίο κυκλοφόρησε επανδρωμένη η deluxe edition του This Is Acting.

{youtube}0NMPt7K9ZRs{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured