Αναστασία Τουρούτογλου

Europavox είναι το project που προωθεί την ευρωπαϊκή μουσική, ενώνοντας 7 συνολικά χώρες, μέσα από ισάριθμα events. Στην Ελλάδα έρχεται για πρώτη φορά φέτος, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο Fuzz, σε μια βραδιά όπου θα παίξουν οι Γάλλοι Limiñanas, οι Βρετανοί Oscillation, οι Ισλανδοί Third Sound και οι δικοί μας Noise Figures.

Περισσότερα στοιχεία για το φεστιβάλ και τις συμμετέχουσες μπάντες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει πέρυσι οι Limiñanas στον αρχισυντάκτη μας Χάρη Συμβουλίδη και εδώ την ανταπόκριση του Μάνου Μπούρα από την (εξαιρετική) εμφάνισή τους στο Fuzz.

Το Avopolis, σε συνεργασία με τη διοργάνωση, σας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσετε μονές προσκλήσεις για την παρακολούθηση του φεστιβάλ.

Ο διαγωνισμός μας λήγει αύριο Πέμπτη 8 Δεκέμβρη τα μεσάνυχτα και μπορείτε να λάβετε μέρος στέλνοντας ένα e-mail με θέμα «Europavox» στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα e-mail επικοινωνίας.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail το πρωί της Παρασκευής.

{youtube}9IDWpaMElyg{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured