Αναστασία Τουρούτογλου

Μετά το περσινό αιματοκύλισμα στο Bataclan, στα πλαίσια του γενικευμένου τρομοκρατικού χτυπήματος στο Παρίσι από φανατικούς Ισλαμιστές σχετιζόμενους με το ISIS, ο περίφημος συναυλιακός χώρος είχε παραμείνει κλειστός.

Οι πόρτες του Bataclan ξανάνοιξαν λοιπόν φέτος και έλαχε στον Sting ο κλήρος να έχει την πρώτη συναυλία μετά τα αλήστου μνήμης γεγονότα στο live των Eagles Of Death Metal, που κόστισαν τη ζωή σε 90 ανθρώπους. Ο Sting, μάλιστα, κράτησε 1 λεπτού σιγή στη μνήμη τους.

Κατά μία έννοια, λοιπόν, ήταν λογικό ότι ο Jesse Hughes και ένα ακόμα μέλος των Eagles Of Death Metal θέλησαν να είναι κι αυτοί εκεί. Δεν είχε όμως την ίδια άποψη και ο συν-διευθυντής του Bataclan, Jules Frutos, ο οποίος και τους πέταξε έξω ως ανεπιθύμητους.

Αιτία, όπως δήλωσε στον Τύπο, το ότι μετά την επίθεση ο Hughes είχε λαθεμένα κατηγορήσει το προσωπικό ασφαλείας του χώρου πως είχε συμμετάσχει στο χτύπημα. Ο Hughes αργότερα ζήτησε συγγνώμη, μετά ξανάπε κάτι περίπου ίδιο σε άλλη συνέντευξη, «ως εδώ» δήλωσε λοιπόν και ο Frutos, καθιστώντας εξαιρετικά σαφές πως η μπάντα δεν είναι πια επιθυμητή εκεί.

{youtube}_Yr1-BBMaMA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured