Αναστασία Τουρούτογλου

Το περσινό In Colour του Jamie xx ήταν βέβαια αρκετή «παρηγοριά» για τους fans των xx, ως ένα ηλεκτρονικό άλμπουμ που συζητήθηκε πολύ και βρέθηκε σε πολλές από τις λίστες της χρονιάς, συμπεριλαμβανομένης της δικής μας (δείτε εδώ).

Ωστόσο, κοντεύουν πια 5 χρόνια από το Coexist του 2012, τη δουλειά δηλαδή που έκανε αστέρες τους Λονδρέζους indie poppers, χαρίζοντάς τους ένα νούμερο 1 στην πατρίδα, μα και το #5 των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η αναμονή, λοιπόν, τερματίζεται κάπου εδώ: οι xx ανακοίνωσαν ότι το 3ο τους άλμπουμ I See You θα βγει στις 13 Ιανουαρίου 2017 στη Young Turks (και θα έρθει και στην Ελλάδα, σε διανομή από τη Feelgood). Έδωσαν μάλιστα και το πρώτο single στη δημοσιότητα, τιτλοφορούμενο "On Hold" -μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το νέο άλμπουμ ηχογραφήθηκε από τον Μάρτιο του 2014 έως τον Αύγουστο του 2016 στη Νέα Υόρκη, το Τέξας, το Ρέικιαβικ, το Λος Άντζελες και το Λονδίνο. Και λέγεται ότι το χαρακτηρίζει μια πιο εξωστρεφής και ανοιχτή προσέγγιση, αν και για περισσότερα συμπεράσματα μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε τη νέα χρονιά.

{youtube}1_oA9UmRd4I{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured