Αναστασία Τουρούτογλου

3 χρόνια είχε να φανεί ο Sting, από το The Last Ship του 2013, το οποίο κράτησε σταθερό το ενδιαφέρον του αμερικάνικου κοινού (#13 στα charts των Η.Π.Α.), ενώ ίσως έκανε τη Βρετανία να δώσει ξανά λίγη σημασία (#14), καθώς στα '00s η δημοτικότητά του στην πατρίδα έδειξε μειωμένη. Όπως πάντως ίσως θυμάστε οι τακτικοί αναγνώστες, το The Last Ship είχε αρέσει ιδιαίτερα στον Στυλιανό Τζιρίτα, ο οποίος και το αποθέωσε στην κριτική του στο Avopolis (δείτε εδώ).

Ο Sting λοιπόν επιστρέφει, με το νέο του άλμπουμ 57th & 9th να κυκλοφορεί μεθαύριο 11 Νοεμβρίου από την A&M/Interscope, σε ελληνική διανομή από την Universal.

Όπως μαθαίνουμε, το όλο project ολοκληρώθηκε σε μερικές μόλις εβδομάδες, χωρίς προσχεδιασμένα sessions, με τον Martin Kierszenbaum να κάθεται στην κονσόλα. Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε με τους μακροχρόνιους συνεργάτες του Dominic Miller (κιθάρα) & Vinnie Colaiuta (ντραμς), ενώ ο ίδιος ο Sting δηλώνει: «Συνέβη πολύ γρήγορα, πολύ αυθόρμητα. Η ιδέα μου είναι να εκπλήξω τον εαυτό μου και τους ανθρώπους που δουλεύω μαζί —και, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τους ακροατές».

Ήδη μάλιστα δόθηκε και ένα πρώτο single στη δημοσιότητα, με τίτλο “I Can’t Stop Thinking About You”. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθήσετε το βιντεοκλίπ.

{youtube}ZtEIuz71tEk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured