Αναστασία Τουρούτογλου

Ελληνικό «χρώμα» διαθέτει ο νέος, πολυσυζητημένος δίσκος του Leonard Cohen You Want It Darker, στο επιτελείο του οποίου βρίσκουμε την Αθηνά Ανδρεάδη.

Η συμμετοχή της είναι μικρή, μα είναι οπωσδήποτε σημαντική: την ακούμε στα μελωδικά λα-λα-λα του "Traveling Light", κομμάτι που μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Η επαφή φαίνεται να έγινε μέσω του γιου του Cohen, Adam, που ως παραγωγός του You Want It Darker την αναζήτησε στο Λος Άντζελες, όταν έμαθε ότι βρίσκεται εκεί για τις ηχογραφήσεις του νέου της άλμπουμ Ready For The Sun, το οποίο αναμένεται το 2017. Οπωσδήποτε όμως τη γνώριζε και ο ίδιος ο Leonard, έχοντας κατά πώς φαίνεται ακούσει το άλμπουμ της Breathe With Me.

«Είναι μία από τις μεγαλύτερες επιρροές μου», δήλωσε η Ανδρεάδη, «ένας απόλυτα ολοκληρωμένος καλλιτέχνης, ένας αληθινός ποιητής, του οποίου η σοφία και η εσωτερική του λάμψη αποτυπώνονται στoυς εμπνευσμένους στίχους του. Ήμουν ανέκαθεν επηρεασμένη από τις πνευματικές αναζητήσεις του και τα μεγάλα ερωτήματα. Είμαι επίσης λάτρης της ποιητικής του συλλογής Book of Longing».

Γνωρίστε καλύτερα την Αθηνά Ανδρεάδη, ανατρέχοντας στη συνέντευξη που έδωσε πριν 2 χρόνια στον Μιχάλη Τσαντίλα, με ένα κλικ εδώ.

{youtube}okaqXB6Ns5s{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured